Capital Construct team

Investeer met een gerust gemoed in vastgoed dat rendeert

Capital Construct speelt een pioniersrol in het bouwen van nieuwbouwvastgoed op Brusselse toplocaties. Wij bieden u, als investeerder, projecten aan met een hoog rendement.

Daarenboven kan u rekenen op 100% voltooiingswaarborg van uw aankoop. Met onze scherpe prijzen voor nieuwbouwprojecten in Brussel beantwoorden wij aan de groeiende vraag naar appartementen met een hoog verhuurpotentieel én een mooie meerwaarde op lange termijn.

Stevige verankering in Brussels vastgoed

Capital Construct is uw partner om te investeren in Brusselse vastgoedprojecten met een hoog verhuurpotentieel én een top rendement. Wij bouwen onze projecten dan ook op unieke locaties in Brussel. De bereikbaarheid van het openbaar vervoer, de buurt en de faciliteiten nemen wij mee in elk project. Zo schrijven we elke dag ons sterk verhaal als vastgoedontwikkelaar in Brussel.

Betrouwbaar investeren met garantie op rendement

Sinds geruime tijd zijn wij een gevestigde waarde bij elke investeerder die betrouwbaarheid en zekerheid hoog in het vaandel draagt. Ons aanbod bestaat alleen maar uit vastgoedprojecten op toplocaties waarvan we met zekerheid weten dat ze zullen renderen. Zo kunnen wij u heldere rendementsprognoses aanbieden omdat we reeds bewezen hebben ze ook waar te maken.

Sterke all-in service met Capital Rent

Capital Rent biedt u het beste van vele werelden. Via ons netwerk & de kwaliteit van onze nieuwbouwprojecten, trekken wij een solvabel huurder cliënteel aan van expats, ambassadepersoneel, Europese ambtenaren, ... Met deze doelgroep voor ogen kiezen we voor een snelle en vlotte verhuring van uw investering. Ons dynamisch team staat u met raad en daad bij op het moment dat u het nodig heeft.

Welke rendementen?


De Brusselse verhuurmarkt staat enorm sterk tegenover de verschillende andere regio’s in België. Daarenboven liggen de huurprijzen een stuk hoger dan elders. Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat u goede huurrendementen kunt genereren als u investeert in Brussels vastgoed. 

Elk nieuwbouwproject wordt door ons met de grootste zorg voor inrichting en tijdloosheid geconcipieerd. Zo halen wij het maximale rendement uit onze panden en daar geniet u als investeerder volop van mee. 

Wij bouwen projecten alsof ze voor onszelf zijn. Onze focus ligt op het garanderen van een toekomstige meerwaarde op toplocaties. Door de kwalitatieve inrichting van onze appartementen effenen wij het pad voor een constante verhuur. 
Investeren in Brussel

Huurprijzen in Brussel liggen gemiddeld 60% hoger dan elders in België

Inplanting projecten in Brussel Capital Construct

Waar in Brussel

Nieuwbouwvastgoed op Brusselse toplocaties

Onze projecten worden zorgvuldig uitgekozen op locaties in het centrum of de groene rand van Brussel. Wij bouwen nieuwbouwappartementen op aantrekkelijke plaatsen naar verhuurmogelijkheden toe. U kan onze projecten o.a. vinden in Elsene, Etterbeek, Brussel, Woluwe, Oudergem, Evere, ...

Wij kennen Brussel door en door en kunnen dan ook de beste locaties kiezen om onze vastgoedprojecten te realiseren, zonder daarbij in te boeten op een kwaliteitsvolle leefomgeving. Onze focus ligt op nieuwbouwappartementen met hoge verhuurrendementen & meerwaarde bij verkoop. 

Zo bieden wij u het beste van wat Brussel te bieden heeft als het op investeringsvastgoed aankomt.

Enkele antwoorden die onze klanten vaak overtuigen

Kies voor Capital Construct en verzeker u van een hoog rendement op korte of lange termijn.

Wij werken met een lage kostenstructuur. Ons professioneel team geeft elke dag het beste van zichzelf om uw belegging optimaal te laten redeneren. 
Ons bedrijf is verankerd in de Belgische markt en heeft een solide financiële basis. Wij laten u als belegger maximaal meegenieten van de rendementen op investeringen. We kiezen onze locaties zorgvuldig uit naar verhuurrendement én naar meerwaarde toe. Eerlijkheid en een sterke klantenrelatie vormen bij elke project onze maatstaf.

Totaalrendementen met Capital Construct tot 11,1 %

Voorbeelden ter indicatie. U kan bij ons al investeren vanaf 40.000 euro eigen middelen


Deze voorbeeldsimulatie weerspiegelt het verleden en biedt geen waarborgen voor de toekomst. Voor een gepersonaliseerde analyse van uw belegging, contacteer ons.

Hoge rendementen op korte en lange termijn

Capital Construct is uw partner in investeringsvastgoed. Met onze transparante structuur willen wij open communiceren over het rendement dat u mag verwachten bij de aankoop van uw belegging.

Binnenkort zullen we ons tweede kantoor openen
in het Europese hart van Brussel

Eigen verhuurdienst (Capital Rent) met ervaring

Begeleiding verhuur A tot Z


Met onze eigen verhuurdienst Capital Rent bieden wij u de meest complete service aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verhuur van uw investering. Ons team begeleidt u vanaf het prille begin van de zoektocht naar een huurder tot de opvolging met alle administratieve formaliteiten. 

Hoge bezettingsgraad van verhuurbare panden


Via een uitgebreid netwerk aan potentiële huurders & de jarenlange ervaring streven wij naar een hoge bezettingsgraad. Wij kunnen u dan ook een bezettingsgraad van onze panden in verhuur van 98,3% voorleggen.  Dankzij onze jarenlange know-how zijn wij in staat om een correcte verhuurprijs in te schatten die u zekere rendementen oplevert.  

Steeds tot uw dienst


Ons team is bereikbaar op het moment dat u het wenst en staat u bij tijdens de verschillende stappen in het verhuurproces. Geen zorgen, enkel zorgeloos rendement.

Interesse in ons gevarieerd aanbod?

Wij begeleiden u in het verwerven, verhuren en verkopen van vastgoed in regio Brussel. Neem contact op met onze adviseurs en ontvang vrijblijvende informatie. Wij staan 7 op 7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Capital Construct NV
Blue Tower
Louizalaan 326
1050 Brussel

info@capitalconstruct.be
+32 (0)2 345 00 00
+32 (0)496 38 48 58
BIV nr. 501063 - België

MIS GEEN OPPORTUNITEITEN!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang gerichte informatie over onze projecten